Facebook

Sunday, April 5, 2015

Waterford Gospel Singers - Ближче дому



 
 
СТОРІНКА 1.
1. БЛИЖЧЕ ДОМУ
2. REDEMPTION DRAWETH NIGH
3. ПРИЙДИ ТИ ДО ХРИСТА
4. У НЕБІ СМУТКУ ВЖЕ НЕ БУДЕ
5. В ЗЕМНІЙ ДОЛИНІ
6. МІЙ БОГ Й МЕНЕ ЗВІЛЬНИВ
 
СТОРІНКА 2.
І. ДО ТЕБЕ, БОЖЕ МІЙ
2. I SHOULD HAVE BEEN CRUCIFIED
3. ОСЬ ІСУС СТІЛ НАРЯДИВ
4. ЩО ЗА ЛЮБОВ
5. О ЗА ТЕ ТЕБЕ СЛАВИТЬ





Credits
Photos — Nicholas Tarasenko
Recording Engineer — George Found
Drums — John Crits
Bass — Dave Senko
Lidovox — Wait Semeniuk
Recorded at Calvary Studios
 
Бог Творець, створивши людину, наділив її різними здібностями.
Він дав їй мову, наділив її великим розумом І чудовим голосом, щоб вона
могла ним орудувати, складати пісні, різні чудові мелодії та величати
свого Бога Творця.
Тому то кожна людина любить спів. Навіть і тоді, коли хтось не може салі співати, то він слухає, як інші співають. Особливо наш нарід любить співати при всіх нагодах. Але задля того, що на долю нашого народу випало багато горя н сумного пережиття, тому то велика більшість наших пісень мінорні мелодії. Навіть і наші євангельські пісні є побудовані на мІнорнин стрій. В них відчувається тугу за чим то ліпшим, гарнішим, вічним, де буде царити любов І не буде вже литися братня кров. Безперечно, іцо тільки задля того, їдо ми маємо все нові пісні І нові співаки. Так і на цій платівці пісні майже всі гові І нові співаки. Чому нові?
Бо це їх перша платівка, але для багатьох братів та сестер вони не нові, бо вони вже співають Їх близько три роки і навідали багато церков, як на сході Канади, так і в З.С.А. І скрізь мали велике признання за свою здібність співом і музикою. Хто є ці співаки? Вони себе називають "Ватерфордські євангельські співаки", а самі вони ш,е дуже молоді роками. Ними є: Волтер
Селіенюк, Ст. Сенько, ЛілІ Сенько і Дав. Сенько. Вони полюбили Господа, полюбили пісню і полюбили наш нарід, гцоб послужити співом. Їхнім бажанням на майбутнє присвятити ввесь час для служіння співом для нашого Господа та поміж нашим народом. Будемо молитися та цінити їх здібність та добрі бажання, іцоб вони не зневірилися і не змарнували своїх талантів, а послужили іце (загато років для нашого народу і на славу Господеві. Бони люблять Господа і вони люблять спів І за це ми повинні їх любити за їх добрі бажання і здібність.
 П. Шелестовський Редактор "Євангельського Голосу"
 
3194DUNDASST.W.
TORONTO,ONT., CANADA
Producers and Manufacturers of Gospel Albums

 
 
 
 

No comments:

Post a Comment